5 tips die elke camgirl moet weten

Als je als camgirl aan de slag wilt gaan zijn er een aantal dingen die je niet meteen weet. Daarvoor heb je over het algemeen een behoorlijke dosis ervaring voor nodig. Gelukkig zijn wij je bereid te helpen door je 5 tips te geven die elke camgirl moet weten. Hier komen ze.

Tip 1: Houd vaste tijden aan

5 tips voor camgirlsOm een aantal vaste klanten te krijgen, is het van belang dat men weet wanneer je online bent. Het is leuk hoor, om zo nu en dan eens je cam aan te zetten, maar niet alleen krijg je zo geen vaste klanten of kijkers, maar verdien je ook nooit genoeg geld mee. Doordat men precies weet wanneer jij online bent, komen je fans naar je toe op de door jou aangegeven tijden. En daardoor ga je uiteindelijk een vast inkomen genereren.

Tip 2: Doe privé shows

De privé shows kunnen je veel meer gaan opleveren. Dus heb je uiteindelijk vaste kijkers, dan willen ze jou ook voor hen alleen en daar willen ze best voor gaan betalen. En aangezien je hen steeds beter gaat leren kennen en weet wat ze lekker vinden, kun je de show volledig op hen aan gaan passen. Op die manier zal je meer gaan verdienen en zal het veel gemakkelijker zijn om van het geld dat je als camgirl verdient te gaan leven.

Tip 3: Maak een aantrekkelijk profiel aan

Door een aantrekkelijk profiel te maken, trek je ook meer kijkers. Doe er wat uitdagende screenshots bij of andere foto’s, zet erbij wat je allemaal zo lekker en leuk vindt om te doen en laat de kijker je een beetje leren kennen, waardoor ze meer over je te weten willen komen. Alleen al met een profiel kun je mensen al lekker opwinden, zodat ze met veel plezier naar jou komen kijken en natuurlijk ook terug zullen willen komen.

Tip 4: laat niet meteen alles zien

Door meteen open en bloot voor de cam te gaan zitten, laat je heel veel kansen liggen. Trek iets spannends aan en doe dit stukje bij beetje uit. Doe een dansje in je strakke rokje of korte strakke broekje, schud met je billen en laat je tieten bijna helemaal zien. Maak je kijker gek, daar houden ze van. Maar doe het niet te lang, want voor je het weet zijn ze al klaar voordat de echte show begint en dat zou natuurlijk heel erg zonde zijn.

Tip 5: Steek er genoeg tijd in

Om goed te kunnen verdienen, moet je niet alleen vaste tijden aanhouden en een vast aantal kijkers krijgen, je moet er ook veel tijd in gaan steken. Dus 20 minuten online en weer weg, daar heb je natuurlijk niets aan. Geef je kijkers de show die ze verdienen van een mooie camgirl als jij en ze komen zeker weten terug. Daarnaast is het vooral erg belangrijk om erg veel plezier aan het geheel te beleven, dat is natuurlijk logisch.
Door deze tips aan te houden is het zeker dat jij als camgirl een absoluut succes zult zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *